BERKUT – DŽOZEF HEJVUD

0,00din.

Nema na zalihama

Kategorije: ,

Opis


U ZORU SE PUKOVNIK GINTER BRUM NEČUJNO SPUSTIO PADOBRANOM KROZ SUMPORASTU IZMAGLICU DO TINJAJUCIH RUŠEVINA BERLINA, ZAOBIŠAVŠI SOVJETSKE TRUPE KOJE SU OKRUŽILE KOSTUR KAKAV JE GRAD POSTAO KRAJEM APRILA 1945. GODINE.
S PRECIŽNOŠCU I VEŠTINOM KOJE SU KARAKTERISALE NJEGOVU VOJNU KARIJERU, BRUM JE ZAVRŠIO PRVU FAZU JEDNOSTAVNE I NAIZGLED NEMOGUCE MISIJE: DA IZBEGNE SAVEZNIČKE TRUPE KOJE SU ZAUZELE CELU POSLERATNU EVROPU I PROKRIJUMČARI ,, HER VOLFA“, NAJVECEG RATNOG KRIMINALCA SVIH VREMENA, NA SIGURNO.
MANJE OD DVADESET ČETIRI SATA KASNIJE RUSKA JEDINICA ZA SPECIJALNE OPERACIJE KRIŠOM SE UVUKLA U BERLIN, ZAPUTIVŠI SE KA SEDIŠTU RAJHA. PREDVODIO JU JE BERKUT, VASILIJ PETROV, KOGA JE ZBOG VELIKIH SPOSOBNOSTI LIČNO STALJIN ODABRAO ZA OVU MISIJU. BERKUT JE DOBRO ZNAO DA NEUSPEH ZNAČI SIGURNU SMRT.
TAKO POČINJE BERKUT, KLASIČNA PRIČA O POTERI, LOVCIMA I PROGONJENIMA, KOJA SUPROTSTAVLJA DVA ELITNA TIMA – OBA HRABRA, SNALAŽLJIVA, PSIHIČKI JAKA I TOTALNO POSVECENA SVOM CILJU, SVESNA DA CE SAMO POBEDNIK PREŽIVETI…
NE POČINJITE ČITANJE OVOG ROMANA UVEČE JER AKO TO UČINITE, SA KNJIGOM U RUKAMA DOČEKACETE ZORU!

IMG_NEW

Dodatne informacije

Edicija
Izdanje
Izdavač

Pisac

Povez

Stanje

Strana